Electrolux Chillflex Pro

Kerää kaikki parhaat puolet yhteen pakettiin

Erittäin matala äänitaso yhdistettynä A++ energialuokkaan. A++ luokitus on jopa 27 % energiatehokkaampi A-luokitukseen verrat- tuna. Niille jotka haluavat säästää energiaa ja nukkua hyvin on nyt olemassa täydellinen valinta – ChillFlex Pro Gold.

Tuottaa nopeasti viileää, raikasta ilmaa kotiisi

Siirrettävän laitteen etuna on monikäyttöisyys. Pohjassa olevien pyörien avulla laitteen voi kuljettaa esimerkiksi makuuhuoneesta tarvittaessa vaikkapa oleskelutilaan. Valittavana on 2,6 kW malli ja tehokkaampi 3,4 kW viilennyksellä varustettu malli, joka soveltuu isompaankin tilaan. Energialuokka molemmissa ChillFlex Pro -malleissa on A.

Paranna toimintaa ja asennusta

Erikseen myytävä Ikkunasarja EWK03 ikkuna- asennussarja tekee ChillFlex Pro:n asennuksesta ja käytöstä helppoa. Asennussarja tiivistää ilmastointilaitteen ulos-puhallusaukon ja estää lämpimän ulkoilman pääsyn sisälle. teleskooppisesti säätyvä rakenne. Mukana tulevilla laajennusosilla mittaa voi kasvattaa 147 cm saakka.

Ikkuna/ovisarja EWS01

…sopii useimpiin ikkunatyyppeihin, voidaan käyttää myös oviasennuksessa (maks. ovikorkeus 220 cm). Helposti asennettavat tarrakiinnikkeet. Neutraali ja siisti kangasmateriaali.