Bosch Compress 7001i LW/M

Tyylikäs ja helppokäyttöinen inverter-maalämpöpumppu

Compress 7001i LW/M on huippuunsa hiottu inverter-maalämpöpumppu – oikea maalämpöpumppujen kuningas! Viimeisimmällä tekniikalla varustettua Compress 7001i:tä ohjataan uudella värikkäällä kosketusnäytöllä tai älylaitteella EasyRemote-sovelluksen kautta mistä vain. Uusin maalämpöpumppumme yhdistää modernin teknologian ja tyylikkään valkoisen lasipinnan.

Bosch Compress 7001i LW/M:llä saat edullisimmat lämmityskustannukset ja parhaan säästön. Sen kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan uskomaton 5,85. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++.

Fiksu valinta sekä uudis- että saneerauskohteisiin

Bosch Compress 7001i LW/M on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8 kW, 3-12 kW ja 4-15 kW. Löydät siis aina talosi tarpeisiin soveltuvan oikean kokoisen maalämpöpumpun. Maalämpöpumppumme varaajan sisältävässä LWM-mallissa olevalla RST-kierukkasäiliöllä saadaan myös erinomainen käyttöveden tuotto: 300l/40 °C/12l/min.

Kun haluat vaihtaa vanhan maalämpöpumppusi uuteen, olemassa olevat keruupiirit ovat usein lyhyempiä kuin mitä nykyiset tehokkaammat maalämpöpumput vaativat. Boschin käyttämä keruupiirin valvonta-automatiikka mahdollistaa sen, että vanhasta keruupiiristä saadaan maksimaaliset säästöt. Compress 7001i on siis loistava valinta  saneerauskohteen maalämpöpumpuksi.

Lue lisää: www.bosch-climate.fi