Electrolux WELL H7

Etäohjaa puhelimestasi

Electrolux-mobiilisovellus mahdollistaa Well H7 -ilmalämpöpumpun etäohjauksen WiFi-yhtey- den avulla. Voit säädellä kotisi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Myös Google Assistant ja Amazon Alexa yhteys on mahdollinen.

Korkea lämmitysteho

Well H7 -ilmalämpöpumppu lämmittää 7,2 kW lämmitysteholla suuremmankin tilan kodista tai tilavan kesäasunnon. SCOP-lämpökerroin 5,2 varmistaa tehokkaan ja taloudellisen lämmityk- sen. Energialuokka lämmityksessä on A+++.

Miellyttävää lämpöä vaativissa sääoloissa

Electrolux Well H7 -ilmalämpöpumppu toimii luotettavan tehokkaasti jopa -30 °C pakkasella. Lisäksi ilmalämpöpumpun kaksi ylläpitotoimintoa (8 tai 12 °C) takaavat esimerkiksi kesämökillä ta- saisen lämpötilan alhaisella energiankulutuksella.

Puhdistaa sisäilmaa

PureO2-ilmanpuhdistusjärjestelmä ja 3M 4in1 -suodatin auttavat poistamaan ilmasta pienhiukkasia, allergeenejä, hajuja, homeita, bakteereja ja viruksia. Well H7 -lämpöpumpussa on myös ionisaattoritoiminto. Nämä kaikki yhdessä varmistavat mahdollisimman puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Electroluxin lämpöpumpuilla 5 vuoden takuu

Asennuksen tulee olla TUKES:n hyväksymän asennusliikkeen suorittama. Ilmalämpöpumpun yksiköt on rekisteröitävä Electroluxin nettisivuilla kahden viikon kuluessa asennuksesta.