Electrolux WELL H5

Etäohjaa puhelimestasi

Electrolux-mobiilisovellus mahdollistaa Well H5 -ilmalämpöpumpun etäohjauksen WiFi- yhteyden avulla. Voit säädellä kotisi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa. Myös Google Assistant ja Amazon Alexa yhteys on mahdollinen.

Korkea lämmitysteho

Well H5 -ilmalämpöpumppu lämmittää 6 kW lämmitysteholla suuremmankin tilan kodista tai tilavan kesäasunnon. SCOP-lämpökerroin 4,6 varmistaa tehokkaan ja taloudellisen lämmi- tyksen. Energialuokka lämmityksessä on A++.

Miellyttävää lämpöä vaativissa sääoloissa

Electrolux Well H5 -ilmalämpöpumppu toimii luotettavan tehokkaasti jopa -30 °C pakkasella. Lisäksi ilmalämpöpumpun 10 °C -ylläpitotoiminto takaa esimerkiksi kesämökillä tasaisen lämpötilan alhaisella energiankulutuksella.

Puhdistaa sisäilmaa

PureO2-ilmanpuhdistusjärjestelmän monikerroksinen suodatin ja Plasma Cluster -toiminto auttavat poistamaan ilmasta mm. pienhiukkasia, allergeenejä, hajuja ja bakteereja. Tämä varmistaa puhtaan ja terveellisen sisäilman.

Electroluxin lämpöpumpuilla 5 vuoden takuu

Asennuksen tulee olla TUKES:n hyväksymän asennusliikkeen suorittama. Ilmalämpöpumpun yksiköt on rekisteröitävä Electroluxin nettisivuilla kahden viikon kuluessa asennuksesta.