Bosch Climate 9101i

Suurten tilojen tehokas ilmalämpöpumppu erikoistoiminnoilla

Älykästä teknologiaa sisältävä Climate 9100/i on suurten tilojen ilmalämpöpumppu parhaalla mahdollisella energialuokalla A+++. Sitä on saatavilla 8,5kW kokoluokassa. Se on tyylikäs kokonaisuus, joka soveltuu erityisesti suurten omakotitalojen, liiketilojen ja hallien lämmittäjäksi ja viilentäjäksi. Korkein mahdollinen energialuokka, kuumakaasusulatus ja tehokkaat lämmitys- ja viilennystoiminnot takaavat sinulle parhaat säästöt ilmalämpöpumpullasi. 9100i -malli on varustettu lisäksi sisäänrakennetulla etäohjauksella.

Smart Eye -toiminto havaitsee tilassa olevat ihmiset ja asettaa puhaltimet ja lämpötilansa vallitseviin olosuhteisiin sopivaksi. Ultra Wide Ari Flow -toiminto taas mahdollistaa puhalluksen mahdollisimman laajalle alueelle, ja Coanda-toiminto estää ikävän vedon syntymisen. Yhdessä nämä toiminnot takaavat äärimmäisen mukavuuden tilan koosta huolimatta.

Plasmacluster-ionisointitoiminto tekee sisäilmasta puhtaampaa poistamalla bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja epämiellyttäviä hajuja. Laite takaa siis mukavamman ja puhtaamman sisäilman.

Ekologisempi kylmäaine R32
Bosch Climate-sarjan ilmalämpöpumpuissa käytetään ekologista ja uutta R32-kylmäainetta. Sen hiilijalanjälki on pienempi kuin useimpien muiden kylmäaineiden. Sen käyttö on jopa kolme kertaa ympäristöystävällisempää kuin muiden kylmäaineiden.

Tuote-esittylyssä uudet Climate-sarjan ilmalämpöpumput

Uusi huippuluokan Climate-sarja on ilmalämpöpumppujen aatelia. Sarjasta löytyvät ilmalämpöpumput kaikkiin tarpeisiin, niin kotiin, mökille kuin liiketiloihinkin. Oheisella videolla tuotepäällikkö Mika Nyström kertoo tuotteista tarkemmin.

Plasmaclusterilla puhdas sisäilma

Ionisointiin perustuva Plasmaluster poistaa ilmasta viruksia, bakteereita, siitepölyä, homeitiöitöä ja muita epäpuhtauksia. Katso videolta, kuinka puhdas sisäilma saadaan!

lue lisää:  www.bosch-climate.fi