Bosch Compress 5000 LW/M

Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu on tulos jatkuvasta tutkimustyöstämme, jolla pyrimme lisäämään käyttäjille koituvaa hyötyä. Sisäänrakennetuilla matalaenergiakiertovesipumpuilla saadaan entistäkin suuremmat säästöt. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen. Voit valita kahden mallin väliltä. LW/M-malli sisältää lämminvesivaraajan. LW-malliin voidaan tarvittaessa lisätä erillinen käyttövesivaraaja.

Patentoitu scroll-kompressori on luotettava

Bosch-lämpöpumput ovat jo perusosiltaan säästön, laadun ja luotettavuuden perusteella arvioiden huipputasoa. Lämpöpumpun ytimenä on maailmanlaajuisesti patentoitu scroll-kompressori, joka on varmatoiminen ja energiatehokas. Kompressori on optimoitu pienimpiä yksityiskohtia myöten ja äänitasoltaan hiljainen. Menoveden maksimilämpötila on 65 astetta.

Lämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi

Rego 1000 -automatiikka tuo uusia mahdollisuuksia. Suurempaa tehoa tarvittaessa voidaan yhdistää kaksi lämpöpumppua. Automatiikalla voidaan ohjata kolmea eri lämpöpiiriä. Samaa lämpökaivoa voidaan helposti hyödyntää myös viilennykseen. Lisävarusteiden ansiosta voit lämmittää myös uima-allasta tai kytkeä aurinkojärjestelmän lämpöpumppulaitteistoon.

Katso maalämpöpumppuihin liittyviä videoita sekä lataa maalämpöpumpun ostajan opas!

Lue lisää: www.bosch-climate.fi