Electrolux WELL P7

Etäohjaa puhelimestasi

Luo tasainen lämpötila ja miellyttävä sisäilma kotiisi ainutlaatuisen tyylikkäällä WELL P7:lla. Tämä siirrettävä ilmastointilaite on etäohjat- tavissa mobiilisovelluksen avulla. Voit palata aina raikkaaseen kotiin.

Tyyliä ja tehokkuutta

Tyylikkään lieriömäisen muotoilunsa ansiosta WELL P7 todella erottuu muista ilmastointilait- teista. Se paitsi näyttää hyvältä, mahdollistaa myös tasaisemman ja miellyttävämmän ilmavir- tauksen.

Tasainen ilmavirtaus, joka kerta

Patentoidun AirSurround-järjestelmän ansiosta WELL P7 viilentää ja lämmittää huomattavasti tasaisemmin kuin perinteiset siirrettävät ilmastointilaitteet. Ilma virtaa spiraalimaisesti ylöspäin ja leviää sitten tasaisesti alaspäin kaikkialle huoneeseen. Näin voit nauttia tasai- semmasta ja miellyttävämmästä sisäilmasta kuin koskaan aiemmin.

Helppo ja nopea asentaa.

Tuotteen mukana tulee ikkuna-asennussarja, joka mahdollistaa helpon asennuksen. Tyylikäs asennussarja sopii hyvin WELL P7- ilmastointilaitteen minimalistiseen tyyliin ja mahdollistaa huomaamattoman asentamisen ikkunan kautta. Asennussarja lukittuu helposti paikoilleen ja on joustavasti säädettävissä juuri oikean pituiseksi.